От продуцентска компания Монте Мюзик“ съобщават, че метеорологичните условия няма да попречат

...
От продуцентска компания Монте Мюзик“ съобщават, че метеорологичните условия няма да попречат
Коментари Харесай

Акустичният концерт на Графа „Утре отново“ в Пловдив ще се състои на 12 юни в зала „Сила“

От продуцентска компания „ Монте Мюзик “ съобщават, че метеорологичните условия няма да попречат на провеждането на дълго чакания акустичен концерт на Графа „ Утре още веднъж “ в Пловдив, в началото плануван за 11 юни в Античен спектакъл.

Събитието ще се състои ден по-късно, на 12 юни, а мястото е зала „ Сила “.  Закупените билети ще важат без презаверка, началният час се резервира.

Преди няколко месеца Влади Ампов – Графа разгласи, че работи по нов, напълно акустичен концертен план, който ще показа за първи път на 11 юни в Пловдив. Новината за неприятното време и вероятността публиката да не се усеща удобно при възможни стихии и превалявания, не промени желанието на Графа и музикантите му да зарадват почитателите в града на тепетата. Екипът на артиста прояви изключителна еластичност, като за по-малко от 24 часа съумя да провежда преместването на събитието на закрито, въпреки и ден по-късно.

Концепцията на акустичният концерт „ Утре още веднъж “ е публиката да се усеща уютно, до момента в който се любува на новите версии на огромните шлагери на Влади Ампов. В последна сметка задачата ще бъде изпълнена, тъй като сценографията, звука и осветлението към този момент са приспособени към акустиката и архитектурата на зала „ Сила “.

Билети за концерта на 12 юни към този момент може да закупите в мрежата на Eventim, както и за идващите акустични концерти в Бургас – 16 юни, Варна – 15 юли и Русе – 16 септември.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР